4sl benoemt Martin van Roon tot Director Northern Europe
13-08-2014

4sl benoemt Martin van Roon tot Director Northern Europe

4 augustus 2014 – 4sl, onafhankelijk leverancier van data-managementservices, stelt Martin van Roon (52) aan als Director Northern Europe. De recente benoeming van Van Roon onderstreept het belang voor het van oorsprong Britse 4sl van uitbreiding binnen de EMEA-regio. Als Director Northern Europe richt Van Roon zich in de eerste plaats op het aangaan van relaties met klanten en channelpartners om zo de hoogwaardige diensten van 4sl in de regio aan te bieden.

Van Roon is een ervaren salesprofessional met uitgebreide kennis van de Noord-Europese markt. Voordat hij bij 4sl in dienst kwam, werkte hij bijna acht jaar voor CommVault, waarvan grotendeels als International Strategic Accounts Director.

Barnaby Mote, CEO van 4sl: “Martin wordt een essentieel onderdeel van ons EMEA-team. Hij heeft een uitstekende trackrecord en een schat aan ervaring, wat ons helpt bij onze uitbreiding in Noord-Europa. Ik kijk uit naar nauwe samenwerking met hem om alles uit die markt te halen wat erin zit.”

Van Roons carrière – niet alleen bij CommVault Systems, maar ook bij ADIC, OpenWave en SGI – toont een trackrecord van groeiende omzetten in zeer concurrerende markten.

Van Roon: “4sl loopt voorop als het gaat om data-managementservices en ik kan niet wachten om deze diensten naar de Noord-Europese markt te brengen. Ik kijk ernaar uit samen te werken met partners en klanten om het bedrijf te helpen bij zijn groei in deze regio.”

Van Roon is in augustus 2014 begonnen bij 4sl en zijn standplaats is Amsterdam.

Door: Witold Kepinski

 

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud