Redactie - 13 augustus 2014

Juniper Networks introduceert een nieuwe reeks EX4600 Ethernet switches

 

Juniper Networks, speler in netwerktechnologie, introduceert een nieuwe reeks EX4600 Ethernet switches. Met de nieuwe reeks switches speelt Juniper in op de groeiende vraag naar optimale beschikbaarheid van cloud services en applicaties op enterprise campus networks (bedrijfslocaties).

De EX4600-productlijn is gebaseerd op Juniper-technologie en de belangrijke ontwerpprincipes van haar Open Converged Framework (OCF) en bevat een reeks open, snelle, schaalbare switches met een klein en flexibel formaat zo meldt de Amerikaanse netwerkleverancier.

EX4600 switches ondersteunen diensten die veel bandbreedte vragen, zoals unified communications en collaboration tools. Daarnaast faciliteert de EX4600 de toegang tot cloud-applicaties op de enterprise campus en op devices, zoals smart phones en tablets.

De EX4600 switches bieden verder hoog beschikbare, schaalbare 10/40GbE connectiviteit binnen een compact en energiezuinig platform. Ze zijn daardoor bij uitstek geschikt voor zakelijke netwerken, zo besluit Juniper Networks.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!