16-08-2014
Deel dit artikel:

F-Secure Partner Event focust op bedreigingen in het MKB

In de middag van 30 september 2014 vindt het F-Secure Partner Event plaats op landgoed Wolfslaar in Breda. Laat u inspireren door Mikko Hyppönen die u een overzicht zal geven over de impact van bedreigingen op het MKB. Zo weet u wat er speelt en hoe u uw klanten optimaal kunt adviseren op het gebied van internetbeveiliging.

Naast een inspirerende lezing van Mikko Hyppönen, duikt u samen met PSB (Protection Service for Business) Specialist Lari Utriainen in de wereld van PSB. Tijdens deze sessie leert u alles over de werking van de portal: hoe beheert u het licentie- en technische beheer van al uw klanten vanuit één portal? Daarnaast gaat u de diepte in op het gebied van de producten en services die binnen het PSB-portfolio vallen, krijgt u live demo’s te zien en leert u welke voordelen u ontvangt met ons Partner Programma. Schrijf uzelf in en leer hoe u dé Security Manager van uw klanten kunt worden!

Inschrijven kan via news.f-secure.com/BNL_partner_event.

Food for thought namens F-Secure:
Waarom accepteert men het niet als een vreemde een camera in huis ophangt, maar worden de bankzaken zonder erover na te denken via open Wi-Fi netwerken geregeld? Waarom willen we niet dat de Amerikaanse overheid onze post opent, maar slaan we wel onze data op in Amerikaanse datacenters? 
F-Secure gaat verder dan internetbeveiliging. Wij vechten voor digitale vrijheid. Bent u benieuwd naar de mening van onze experts over de meest recente security topics? Bezoek dan safeandsavvy.f-secure.com/ en discussieer mee! 

 

Terug naar video overzicht

Tags

Security, MKB
Security