Veeam Software organiseert VeeamON conferentie in Las Vegas
20-08-2014

Veeam Software organiseert VeeamON conferentie in Las Vegas

Veeam Software, aanbieder van backup en restore oplossingen voor virtuele omgevingen in datacenters , organiseert dit jaar voor de eerste maal VeeamON: The World’s Premier Data Center Availability Event. Dit evenement draait volledig om de beschikbaarheid van het moderne datacenter en vindt plaats van 6 tot en met 8 oktober in het Cosmopolitan in Las Vegas. Het driedaagse evenement bestaat uit verschillende plenaire sessies, executive keynotes en inhoudelijke productpresentaties, evenals klantshowcases en een interactieve expolounge.

Veeam verwacht ruim 1000 experts, klanten, partners en IT-professionals te mogen verwelkomen op het evenement. Zij zullen hier meer te weten komen over het mogelijk maken van de ‘Always-On-Business’. Naast de Platinum sponsors Cisco, HP Storage, Microsoft, NetApp en VMware zullen ook twintig Silver en Gold sponsors aanwezig zijn, waaronder CDW, Ingram Micro Inc. en Arrow Electronics.

RTPO

“VeeamON is het eerste evenement volledig gericht op de beschikbaarheid van het moderne datacenter en brengt marktleiders, experts en IT-professionals van over de hele wereld samen, zodat zij alles te weten kunnen komen over de nieuwste technologieën die bijdragen aan het realiseren van continue beschikbaarheid van het moderne datacenter,” vertelt Ratmir Timashev (foto), CEO van Veeam Software. “Het tijdperk van het moderne datacenter brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar met de langverwachte lancering van de Veeam Availability Suite v8 later dit jaar doen we wat legacy databeschermingsoplossingen en back-upsystemen nooit konden: het garanderen van de beschikbaarheid van het moderne datacenter en zo de ‘Always-on-Business’ mogelijk maken. Voor het eerst zijn IT-afdelingen in staat recovery time and point objectives (RTPO) van minder dan vijftien minuten te realiseren voor alle data en applicaties. Tijdens VeeamON komen we direct in contact met klanten, partners en marktleiders om de nieuwe uitdagingen in het moderne datacenter te onderzoeken en samen tot oplossingen te komen.”

Technical, Business en Partner

VeeamON bestaat uit drie pijlers – Technical, Business en Partner – en meer dan 55 break-out-sessies. De pijlers richten zich op trends in opkomende markten, marktprognoses, inhoudelijke informatie over producten en best practices. Daarnaast biedt Veeam tijdens het evenement hands-on labs, trainingen en certificeringen.

Registratie voor het evenement is mogelijk via http://go.veeam.com/veeamon. De kosten voor een standaard toegangsbewijs voor het driedaagse evenement bedragen $599. Hierbij zijn maaltijden tijdens het evenement en toegang tot de VeeamON 2014 Attendee Party op dinsdag 7 oktober inbegrepen. Bij de aanschaf van een standaard toegangsbewijs kunnen deelnemers een VMCE-cursus aanschaffen tegen een gereduceerd tarief van $650. De lessen vinden plaats tijdens het evenement op 7, 8 en 9 oktober. Deelnemers ontvangen dan een voucher die zij kunnen inwisselen om het VMCE-certificeringsexamen zonder extra kosten af te leggen op een latere datum.

Voor updates rondom VeeamON volg @Veeam en de hashtag #VeeamON2014 op Twitter, of de officiële VeeamON website: http://go.veeam.com/veeamon.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht
Software