Pure Storage stelt Tim Riitters aan als nieuwe CFO
22-08-2014 | door: Witold Kepinski

Pure Storage stelt Tim Riitters aan als nieuwe CFO

Pure Storage, de aanbieder van all-flash enterprise storage, heeft vandaag aangekondigd dat zij Tim Riitters hebben aangesteld als de nieuwe CFO. Voor Pure Storage is hij werkzaam geweest bij Google, waar hij toezicht hield op de financiële jaarplanning en budgettering. Daarnaast leidde hij het financiële team dat verantwoordelijk is voor het voorspellen van ontwikkelingen en het genereren van inkomsten. Riitters neemt meer dan tien jaar financiële ervaring in de IT-branche met zich mee.

De focus binnen Pure Storage zal voornamelijk liggen op het leiden van financiële en boekhoudkundige activiteiten van het bedrijf wereldwijd. Riitters zal hierbij rapporteren aan CEO Scott Dietzen. Daarnaast zal hij Pure Storage helpen bij de voorbereidingen voor verdere groei van het bedrijf.

Riitters is afgestudeerd aan de Kellogg School of Management van de Northwestern University en heeft zijn Bachelor of Science behaald aan de Universiteit van Minnesota. Op 26 augustus aanstaande zal hij starten met zijn functie als CFO bij Pure Storage.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage