NLcom levert Nexenta storage op HP ProLiant server aan Architecten aan de Maas
22-08-2014 | door: Witold Kepinski

NLcom levert Nexenta storage op HP ProLiant server aan Architecten aan de Maas

Nexenta, leverancier van Software Defined Storage (SDS)-oplossingen, maakt bekend dat Architecten aan de Maas gekozen heeft voor de technologie van Nexenta voor de implementatie van een nieuwe, gespiegelde storage-omgeving in combinatie met 4 HP Proliant 360 G6-servers. ICT-dienstverlener NLcom voerde de implementatie uit. Dit meldt Jacco van Achterberg, sales director EMEA bij Nexenta.

Dankzij het gebruik van NexentaStor was het architectenbureau in staat om zijn opslagsysteem op te waarderen en de prestaties van zijn ICT-systemen een boost te geven. Hierdoor is het volledige team in staat om snel, effectief en succesvol samen te werken.

Architecten aan de Maas had te maken met twee belangrijke uitdagingen. Elke dag moest het enorme hoeveelheden data zien te verwerken. Een gemiddeld project vereist 25 GB aan opslagcapaciteit, en na voltooiing van een project moeten alle gegevens worden gearchiveerd. Ten tweede stond het architectenbureau voor de opgave om de prestaties van zijn ICT-infrastructuur te verbeteren. Het bestaande opslagsysteem, dat uit HP-servers bestond, was niet in staat om de grote hoeveelheden data te ondervangen.

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage