SimpliVity lanceert OmniStack Data Virtualization Platform op Cisco's UCS platform
25-08-2014 | door: Wouter Hoeffnagel

SimpliVity lanceert OmniStack Data Virtualization Platform op Cisco's UCS platform

SimpliVity kondigt de beschikbaarheid van het OmniStack Data Virtualization Platform aan op Cisco's UCS platform. De oplossing is bedoeld om klanten op economische wijze gebruik te laten maken van de cloud, terwijl zij profiteren van enterprise-niveau prestaties, bescherming en functionaliteiten.

De oplossing levert volgens SimpliVity driemaal betere besparingen op de total cost of ownership ten opzichte van een traditionele infrastructuur. Het OmniStack Data Virtualization Platform is gebaseerd op drie technologische innovaties:

  • Een Data Virtualization Platform: dit platform levert inline deduplicatie, compressie en optimalisatie van alle data voordat deze data op de schijf wordt bijgeschreven. Dit proces wordt eenmalig uitgevoerd, waarna de data in geoptimaliseerde vorm wordt bewaard in alle fases van zijn levenscyclus. 
  • Global Unified Management: Het platform maakt het mogelijk alle resources en workload policies wereldwijd te beheren vanuit één scherm. Het is hierdoor niet langer nodig handmatig zaken te regelen met LUN's, shares, volumes, schijfgroepen, masking, mapping, etc. 
  • Hyperconvergence: Abstracte workloads kunnen worden gescheiden van onderliggende hardware, pool resources en geautomatiseerde diensten. Hyperconvergence levert een hypervisor, server, storage, netwerk resources, backup en WAN-geoptimaliseerde replicatie naar een tweede locatie of de cloud.

De nieuwe oplossing wordt gedemonstreerd op VMworld 2014. SimpliVity is te vinden op stand #1029.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud