Copaco start business unit 'LED & Domotica'
25-08-2014 | door: Wouter Hoeffnagel

Copaco start business unit 'LED & Domotica'

Copaco start een nieuwe business unit die zich richt op energiebesparende en intelligente oplossingen voor woon- en werkomgevingen. Het portfolio van de business unit zal bestaan uit LED-verlichting en domotica systemen.

LED in combinatie met een domotica-systeem is volgens Copaco de oplossing voor maximaal comfort en een maximale besparing. “Verlichting wordt steeds intelligenter. LED-verlichting die met je smartphone bestuurd kan worden is al beschikbaar en dat is nog maar het begin. Met domotica kan zelfs het hele huis of bedrijfspand bediend worden vanaf de smartphone. Deze ontwikkeling biedt niet alleen nieuwe kansen voor elektrotechnische installatiebedrijven, maar juist ook voor resellers en software ontwikkelaars", legt Iwan Kuijpers, CEO van Copaco, uit.

De business unit LED & Domotica gaat zich richten op zowel het IT-kanaal als op de elektrotechnische installatiebedrijven. Het team is versterkt met medewerkers die ervaring hebben op het gebied van verlichting en domotica. Zij gaan resellers adviseren en ondersteunen bij het maken van lichtplannen en domotica configuraties.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware