Wouter Hoeffnagel - 25 augustus 2014

NewChannel en Cyberoam Benelux introduceren Cyberoam Partner Programma

NewChannel, aangesteld als Cyberoam National Distributor, en Cyberoam Benelux introduceren het nieuwe Cyberoam Partner Programma. Dit programma is geheel ingericht op het succes van resellers in de Benelux met de verkoop van de Cyberoam security oplossingen.

“Cyberoam is wereldwijd een uiterst succesvolle en inmiddels alom gerespecteerde leverancier van UTM en Next-Generation firewall oplossingen. De sleutel van dat succes is het resellernetwerk dat zich breed heeft geschaard achter de innovatieve technologieën en de zeer krachtige prestaties van deze systemen.”, zegt Martin Meerman, managing director van NewChannel B.V.. “Ook in de Benelux-markt waar wij ons als value-add distributeur op richten, zien wij een grote toename in het aantal resellers dat de Cyberoam firewall appliances succesvol toepast binnen uiteenlopende omgevingen. Cyberoam heeft vanaf de eerste dag zich gerealiseerd dat goed getrainde en gemotiveerde partners het verschil kunnen maken. De Cyberoam Partner Portal opent daadwerkelijk de deur tot zeer veel middelen waar de partners gebruik van kunnen maken en waar zij daadwerkelijk voordeel bij hebben.”

Nauwe samenwerking
Kreefft legt uit dat het Cyberoam Partner Programma meer is dan simpelweg een website. “Niet zo maar een afgesloten websiteje met wat online folders, een FAQ en een prijslijst, maar een gedegen en strategisch gekozen manier van nauwe samenwerking en uitgebreide ondersteuning op uiteenlopende vlakken,” noemt Raymond Kreefft, mede director van NewChannel de manier waarop Cyberoam haar business partners ondersteunt. “Een business partner van Cyberoam krijgt aandacht en ontvangt uitgebreide verkoop- en marketingsupport, directe toegang tot de tweedelijnssupport afdeling via telefoon, e-mail of chat, een zeer uitgebreide knowledge-base en NFR- en demofaciliteiten. Maar ook op commercieel vlak weet een reseller zich niet alleen; leadgeneratie, dealprotectie, hoge marges, online renewal-informatie en veel marketingtools. Wij stellen samen met Cyberoam en het nieuwe Partner Programma alles in het werk om onze partners succesvol te laten zijn.”

Binnen het nieuwe Cyberoam Partner Programma kunnen resellers zich kwalificeren als Authorized, Silver, Gold of Platinum Partner. Ieder niveau biedt eigen kenmerken en eigen specifieke voordelen. Centraal in het programma staat de Cyberoam Partner Portal, de tool waar de reseller online onder andere zijn eigen specifieke gegevens kan vinden, zijn geïnstalleerde systemen en licenties kan beheren en toegang heeft tot cloud management services. NewChannel biedt als Cyberoam distributeur resellers de benodigde CCNSP (Cyberoam Certified Network & Security Professional) en CCNSE Cyberoam Certified Network & Security Expert) trainingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!