LANCOM Systems stelt Peter Hoekstra aan als Director International Sales
26-08-2014 | door: Wouter Hoeffnagel

LANCOM Systems stelt Peter Hoekstra aan als Director International Sales

LANCOM Systems, een Duitse producent van professionele netwerkoplossingen, bouwt zijn internationale verkooporganisatie verder uit. Per 1 augustus 2014 is de 47-jarige Peter Hoekstra benoemd tot Director International Sales.

Hoekstra is de opvolger van Jan Buis, die nu als Director Business Development verantwoordelijk is voor nieuwe strategische zakelijke relaties en het ontginnen van nieuwe markten. Hoekstra en Buis rapporteren direct aan Stefan Herrlich, algemeen directeur van LANCOM.

Leidende functies in IT en telecom
Peter Hoekstra is al vele jaren werkzaam in leidende functies in de IT en telecommunicatie. Hij beschikt over ruime ervaring op de Europese markt. Hij was hiervoor European Director Software & Solutions bij Value Add Distributor Azlan. Daarvoor gaf hij vele jaren leiding aan de Value Add Distributor CDG Europe.

In zijn nieuwe functie als Director International Sales is Hoekstra verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het internationale partnerlandschap van LANCOM en de verdere uitbouw van de bestaande activiteiten. Zijn werkgebied is Europa.

Terug naar nieuws overzicht