Trend Micro introduceert VMware NSX-omgeving met Deep Security 9.5

26-08-2014 | door: Wouter Hoeffnagel

Trend Micro introduceert VMware NSX-omgeving met Deep Security 9.5

Trend Micro, leverancier van beveiligingssoftware, introduceert een nieuwe oplossing speciaal gemaakt voor VMware-omgevingen (inclusief VMware NSX). De oplossing stelt klanten beter in staat security-uitdagingen voor fysieke, virtuele en cloud-omgevingen aan te pakken. Trend Micro Deep Security 9.5 biedt agentless beveiliging op zowel bestands- als netwerkniveau voor klanten met VMware NSX.

Beide platformen zijn volledig geïntegreerd. Dit geeft gebruikers meer mogelijkheden tot micro-segmentatie, real-time quarantaine opties en herstelmogelijkheden en minimale downtime van het datacenter. Trend Micro demonstreert Deep Security 9.5 op VMworld tijdens het VMware NSX Hands-on Lab op de stand van Trend Micro (#1123).

'Beveiliging is van belang'
“Beveiliging is inmiddels een belangrijk issue op directieniveau doordat de kosten van security-incidenten steeds hoger zijn omdat ze simpelweg steeds vaker voorkomen”, vertelt Hatem Naguib, Vice President, Networking and Security bij VMware. “Door de samenwerking met Trend Micro zijn we in staat om nieuwe geavanceerde security-diensten aan te bieden als oplossing voor de huidige security-uitdagingen van het software-defined datacenter.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud