Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
26-08-2014
Deel dit artikel:

Tomorrow’s Workspace & Datacenter: Start IT now!

Laat u inspireren, doe kennis op en begin tijdens PQR’s IT-Galaxy aan de nieuwe toekomst voor uw IT. De IT van vandaag is de basis voor die van morgen.

Bekijk de trailer en zie hoe PQR IT benadert. Futuristische technologie maakt vrijwel alles mogelijk en is nu klaar voor gebruik. Dat laat PQR op IT-Galaxy 2014 zien.

Nieuwe, niet eerder getoonde oplossingen

De dag wordt gestart met ‘This is IT: CTO’s perspective on Tomorrow’s Workspace & Datacenter’. Ruben Spruijt en Jerry Rozeman, de CTO’s van PQR verzorgen deze presentatie. Zij geven op ludieke wijze hun visie op de trends en ontwikkelingen rondom Tomorrow’s Workspace & Datacenter. Daarnaast delen zij hun Reality Check op concepten als Bring Your Own, Enterprise Mobility Management, mobiliteit, unified communications, Software Defined Datacenter, orchestratie, Converged Infrastructure en cloud computing. Nieuwe, niet eerder getoonde en voor Nederland bijzondere oplossingen worden gepresenteerd. Een inspirerende sessie die u zal prikkelen en verder kan helpen bij de realisatie van Tomorrow’s Workspace & Datacenter.

Controle over uw IT-omgeving

Daarnaast staat een groot aantal interessante parallelsessies op het programma. Zo laat Simon Crosby, ex-CTO van Citrix en co-founder en CTO van Bromium, zijn licht schijnen op micro-virtualisatie: een manier om, in dit tijdperk van cloud en mobiliteit, security en privacy met behulp van de CPU in te regelen. Deze trend wordt momenteel beschouwd als een nieuwe manier om de controle over de IT-omgeving en over enterprise computing terug te winnen. Hij beschrijft een situatie waarin het endpoint, het device waarmee toegang tot het bedrijfsnetwerk en -applicaties wordt verkregen, de zwakke schakel is. Kwaadwillenden verschaffen zich tegenwoordig toegang tot uw ‘veilige’ cloud via deze endpoints. Simon Crosby laat u een manier zien om dit te voorkomen!

Cloud: van hype naar realiteit

Jerry Rozeman, CTO Tomorrow’s Datacenter bij PQR, bediscussieert met u de stelling: ‘To cloud or not to cloud – that’s the question’. Veel organisaties worstelen met het fenomeen cloud. Maar waarom? Alles gaat toch immers naar de cloud? De praktijk leert ons echter anders. De cloud is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Wat verstaan wij nu precies onder cloud? Wat zijn de voor- en nadelen? Gaat het om private, publieke of hybride cloud? Wat is een juiste cloudstrategie? In deze sessie gaat Jerry Rozeman van hype naar realiteit en staat hij kritisch stil bij het fenomeen cloud.

Workspace 2020

Ruben Spruijt, CTO Tomorrow’s Workspace bij PQR, geeft zijn visie in zijn sessie ‘From the fire hose series: CTO’s perspective on Workspace 2020’. Hoe ziet de Workspace in 2020 eruit en wat betekent dit voor u en uw collega’s? Op welke manier heeft u, de business consumer, interactie met mensen en machines? Hoe wordt uw productiviteit verhoogt? Wat betekenen mobility, consumerization, ‘Windows is a Legacy’ en ‘Everything is a Service’ voor de IT-professional? Ruben Spruijt geeft antwoord op deze vragen, hij zet ontwikkelingen in het juiste perspectief en deelt zijn visie op de Workspace 2020.

Terug naar video overzicht
Mobility