VMware introduceert vCloud Air Mobile en de hybride cloud diensten
26-08-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

VMware introduceert vCloud Air Mobile en de hybride cloud diensten

VMware vCloud Air wordt uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. VMware voegt nieuwe hybride cloud-diensten en een reeks mobiele applicatiediensten toe aan het hybride cloud-platform. Deze uitbreiding is bedoeld om organisaties en applicatieontwikkelaars beter te kunnen ondersteunen.

VMware introduceert de volgende nieuwe vCloud Air platform-mogelijkheden om mobiele cloud-applicaties te ondersteunen. VMware vCloud Air Virtual Private Cloud OnDemand geeft klanten on-demand-toegang tot vCloud Air door slechts met een creditcard te swipen. De facturatie voor de gebruikte diensten vindt achteraf plaats. VMware vCloud Air Virtual Private Cloud OnDemand is in eerste instantie alleen beschikbaar in bèta. Klanten kunnen via deze website een account aanvragen.

VMware vCloud Air Object Storage is bedoeld voor duurzame en kostenefficiënte opslag van ongestructureerde data. Het stelt klanten in staat eenvoudig op te schalen tot petabytes en alleen te betalen voor wat ze gebruiken. VMware vCloud Air Object Storage bestaat uit lifecycle management, versiebeheer en functies voor grote objecten die onder andere het beheer van overhead vereenvoudigen en verminderen, aldus VMware.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Cloud