Optiom vereenvoudigt deelname van externe deelnemers in Vidyo 3.0
27-08-2014 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Optiom vereenvoudigt deelname van externe deelnemers in Vidyo 3.0

Optiom introduceert Vidyo 3.0. Deze nieuwe versie maakt het eenvoudiger externe deelnemers uit te nodigen door gebruik te maken van een hyperlink. Deelnemers kunnen na gebruik van de link vanuit iedere webbrowser meedoen aan een videoconference. Optiom wil met de Vidyo technologie de drempel verlagen en bredere introductie van de videoconferencing oplossing realiseren.

Het bedrijf wil met Vidyo een alternatief bieden voor Skype, Google Hangouts, LifeSize, Polycom, Cisco en andere videoconferencing technieken. In de laatste versie is het mogelijk om een gastgebruiker uit te nodigen door middel van een hyperlink. Hierna kan vanuit iedere webbrowser worden meegedaan aan videoconference. Webbrowsers als Google Chrome, Safari, Internet Explorer en Firefox behoren tot deze standaard ondersteunde webbrowsers.

Berichten met groepen delen
Een toevoeging van de chat-functionaliteit binnen Vidyo 3.0 geeft deelnemers de mogelijkheid om zowel prive als in de gehele groep berichten te delen. Alle standaard features welke al bekend zijn blijven ook in deze nieuwe variant volledig in gebruik.

Vidyo werkt zowel op alle desktop en laptop platformen als op mobiele apparaten zoals iPad, iPhone en Android toestellen. Optiom biedt onder andere klanten als Stenden Hogeschool, DEKRA, Generali, Tolk en Vertaalcentrum Nederland en Witteveen+Bos de geheel nieuwe Vidyo 3.0 vanaf vandaag aan.

Terug naar nieuws overzicht
Software