Wouter Hoeffnagel - 28 augustus 2014

Steelcase Solutions en OCS Workplaces integreren sales- en supportactiviteiten

Steelcase kondigt een verregaande integratie aan van Steelcase Solutions en OCS Workplaces. De transitie die op 1 oktober 2014 plaats vindt omvat de integratie van de sales- en supportactiviteiten van Steelcase Solutions in de nieuwe OCS organisatie. De geïntegreerde producten worden onder de naam OCS+ Steelcase op de Nederlandse markt gebracht.

Steelcase en OCS Workplaces hebben een gezamenlijke historie die reeds 15 jaar terug gaat en waarbij laatstgenoemde optrad als partner van Steelcase. De huidige locaties Amsterdam (Steelcase) en Den Bosch (OCS Workplaces) blijven gehandhaafd. Robbert Starre en Harro Hoencamp, partners bij OCS, zullen leiding geven aan het nieuwe OCS.

Producten
Paul Zuidema, Directeur Steelcase Benelux: ‘Bedrijven en organisaties zijn voor de inrichting van hun werkomgeving steeds meer op zoek naar hoogwaardiger en completere dienstverlening. Zij willen zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten en hebben derhalve behoefte aan een partner die hen in alle aspecten van het ontwerp en de inrichting van hun kantooromgeving kan ondersteunen. Zij verlangen een totaaloplossing op basis van kennis, producten en diensten. Wij beschouwen deze nieuwe samenwerkingsvorm dan ook als een solide basis voor verdere groei in Nederland. Temeer wij nu nog dichter bij onze klanten kunnen opereren en sneller en efficiënter kunnen schakelen.’

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!