Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event stelt IoT centraal
01-09-2014 | door: Witold Kepinski

Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event stelt IoT centraal

Het Internet of Things (IoT) is het overkoepelende thema van van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Dat maakt Jaarbeurs, organisator van de IT-beurzen, bekend. Het thema is de paraplu voor zeven thematische ‘theaters’ die op hun beurt ruimte geven aan diverse sessies: Cyber Security, Data Growth & Storage Capacity, IT Service Management & Control, Enterprise Mobility, Data Center & Infrastructure Optimisation, Cloud Computing en Privacy, Governance & Risk Management. Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event vinden plaats op 29 en 30 oktober 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht. De redacties van Dutchitchannel.nl en Executive-People.nl zijn ook aanwezig en doet verslag.

Het thema van de zeventiende editie is Internet of Things. Voor het eerst dient dit thema als paraplu voor zeven thematische invalshoeken die aan de orde komen tijdens de sprekerssessies van de IT-beurzen. In voorgaande jaren kenden Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event hun eigen theaters en sessies. Dit jaar belichten de sprekers de zeven thema’s vanuit diverse invalshoeken – passend bij Infosecurity.nl, Storage Expo of The Tooling Event. In de sessies vinden bezoekers oplossingen voor vraagstukken rondom een van de meest actuele en belangrijke thema’s in de IT-branche. Onder de bezoekers is een brede vertegenwoordiging van de Nederlandse IT-sector: van start-up tot multinational en van datacenter tot IT-dienstverlener.

Het keynoteprogramma is zeer divers. Zo opent Yori Kamphuis, medeoprichter van cybersecurity-bedrijf Coblue en door Second Sight benoemd tot Futurist of the Year 2013, het evenement met een keynotespeech rond het beursthema. Daarnaast geven onder anderen Mireille Hildebrandt (hoogleraar ICT en Rechtsstaat aan de Radboud Universiteit Nijmegen) en Jos de Goeij (projectmanager bij Ordina) een seminar. Het volledige seminarprogramma wordt binnenkort bekendgemaakt.

“Het Internet of Things brengt een enorme hoeveelheid data met zich mee. Dit biedt organisaties volop uitdagingen op het gebied van beheer, beveiliging, storagecapaciteit en datamanagement. Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event bieden de handvatten om IT-organisaties klaar te stomen voor het tijdperk dat reeds is begonnen”, zegt Ivo Meertens (foto), Markt Manager bij Jaarbeurs en verantwoordelijk voor de IT-beurzen. “Bezoekers zijn van harte welkom om zich te laten bijpraten over de laatste trends en ontwikkelingen tijdens de vele keynotesessies. Daarnaast is er op de beursvloer en in de stands volop de mogelijkheid tot het kennismaken met IT-bedrijven, -producten en -diensten.”

Gratis registreren voor dit evenement is mogelijk op de website van Infosecurity.nlStorage Expo en The Tooling Event. De beurs is geopend op 29 en 30 oktober 2014 van 9.30 uur tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op de respectievelijke websites. Reageren via Twitter kan – ook nu al – via de hashtags: #ISNL14, #SENL14 en #TTE14.

Terug naar nieuws overzicht
Security