Witold Kepinski - 02 september 2014

Cameleon ICT ontvangt hoogste Huawei opleidingscertificaat

Huawei, leverancier van ICT-producten en -oplossingen, heeft het HCIE certificaat uitgereikt aan de eerste niet-medewerker van Huawei buiten China. Jörg Buesink, Consultant bij Cameleon ICT, een Benelux georienteerde ICT System Integrator, ontving in het Huawei Exhibition Center in Amstelveen het HCIE certificaat voor het behalen van het hoogste opleidingsniveau binnen Huawei.

Met het behalen van dit certificaat is Cameleon ICT de eerste partner die in aanmerking zal komen om zich te accrediteren voor het 5* CSP, hetgeen betekent dat Cameleon ICT kan worden benoemd tot Certified Service Partner op het hoogste niveau. Wereldwijd zijn er 180 Huawei medewerkers die een HCIE certificaat hebben weten te bemachtigen.

Opleidingsniveaus
HCIE staat voor Huawei Certified Internetwork Expert en is het hoogste van drie opleidingsniveaus binnen Huawei. Iemand die HCIE gecertificeerd is, werkt op HBO+ niveau en beschikt over de kennis van een senior IT consultant. Een gecertificeerde HCIE is in staat om enterprise netwerken te ontwerpen, heeft een uitstekend begrip van netwerktechnologieën en kan die kennis toepassen in de praktijk. Verder is een HCIE getraind om Huawei apparatuur te gebruiken om zodoende enterprise netwerken te bouwen, te bedienen en te beheren en is de HCIE in staat om complexe problemen op te lossen op basis van diepgaande kennis over netwerktechnologieën.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!