Palo Alto Networks breidt NextWave partnerprogramma uit
02-09-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Palo Alto Networks breidt NextWave partnerprogramma uit

Palo Alto Networks, speler op het gebied van enterprise security, kondigt wereldwijde aanpassingen aan voor zijn NextWave-partnerprogramma om partners te helpen voordeel te halen uit de grote markt voor next-generation bedrijfsbeveiliging.

Palo Alto Networks richt zich op een model waarin verkopen via partners centraal staan. De veranderingen die zijn aangekondigd onderstrepen die focus en bieden partners nieuwe mogelijkheden aan, via technische trainingen, marketinghulpmiddelen, aanpassingen bij het registreren van opportuniteiten en verbeteringen aan 'pay-for-performance'-systemen.

De partners van NextWave kunnen nu profiteren van verbeterde NextWave programma eisen die veranderen van een regio naar een marktgerichte aanpak waardoor partners een hogere partner kwalificatie gebaseerd op de lokale markt en gezamenlijke investeringen, kunnen bereiken; een verbeterd portaal om opportuniteiten te registreren en te bevestigen en om door de partner zelf ontwikkelde projecten beter te belonen; nieuwe technische pre-sales accreditatie, zodat partners uitgebreide demo's, evaluaties, AVR-rapporten (Application Visibility en Risk) en praktische UTD-demoprogramma's (Ultimate Test Drive) kunnen aanbieden; een vernieuwde MobileWave-partnerapplicatie waarmee de gebruikerservaring van het partnerportaal beschikbaar wordt voor mobiele gebruikers, inclusief de mogelijkheid om overeenkomsten mobiel te registreren.

Daarnaast zal Palo Alto Networks gefaseerd een 'pay-for-performance'-rendementsmodel gaan uitrollen waarbij distributeurs en resellers beloond kunnen worden met speciale prijzen, stimuli en/of kortingen op basis van vastgestelde parameters en van de waarde die ze aan bepaalde overeenkomsten toevoegen.

Voor meer informatie over het vernieuwde NextWave-partnerprogramma kunnen partners het partnerportaal bezoeken of contact opnemen met hun Channel Business Manager. Deze aankondiging is de aftrap naar de EMEA NextWave partnerconferentie toe. De partnerconferentie zal van 8 tot 10 oktober plaatsvinden in Barcelona.

WK

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security