Witold Kepinski - 05 september 2014

Fortinet breidt netwerk security aanbod uit

Fortinet, leverancier van netwerkbeveiliging, lanceert vandaag zes nieuwe producten die gericht zijn op de verdere integratie van draadloze verbindingen en beveiliging voor winkelketens en andere bedrijven met meerdere vestigingen.

De nieuwe appliances van Fortinet, zoals de FortiGate-60D-3G4G-VZW, FortiWifi-60D-3G4G-VZW, FortiGate-70D, FortiGate-80D en FortiGate-94D-POE, voldoen aan die wens door geavanceerde beveiligingsfuncties te integreren met het beheer van draadloze en andere toegangspunten en het toepassen van beleidsregels in een enkele, eenvoudig te beheren appliance.

De nieuwe FortiGate Unified Threat Management (UTM), FortiWifi en FortiPresence analyseproducten maken deel uit van de brede Connect and Secure-oplossing van Fortinet. De producten combineren bescherming tegen computerbedreigingen met analyse, draadloze verbinding en gecentraliseerd beheer. Hiermee kunnen organisaties met meerdere locaties beter voldoen aan de eisen van wet- en regelgeving en standaarden voor gegevensbeveiliging. Zij kunnen tegelijkertijd klantengedrag analyseren om hun concurrentiepositie te versterken.

Theo Schutte (foto), country manager Fortinet Nederland: “Met de lancering van de nieuwe UTM-appliances versnelt Fortinet de realisatie van de langetermijnvisie voor veilige verbindingen tussen de vestigingen van winkelketens en andere bedrijven met meerdere locaties. Nu de functies van UTM nog beter geïntegreerd zijn met draadloze toegangspunten en analysesoftware, kunnen ook bedrijven met meerdere vestigingen en beperkte middelen complexe taken voor netwerkbeheer stroomlijnen, de beveiliging verbeteren en het klantengedrag inzichtelijk maken om de winstgevendheid van hun onderneming te verhogen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!