Witold Kepinski - 05 september 2014

F5 Networks introduceert nieuwe software defined application services (SDAS)

F5 Networks introduceert nieuwe software defined application services (SDAS) voor de fysieke en virtuele BIG-IP-oplossingen. Hiermee worden volgens de netwerkleverancier uit Seatlle nieuwe niveaus van schaalbaarheid en performance gehaald. BIG-IP 11.6 software maakt aanpasbare services mogelijk die de uitrol van nieuwe diensten en applicaties aanzienlijk versnellen. Dit meldt Rene Oskam (foto), sales directeur van F5 Benelux. 

Gebruikers profiteren op verschillende manieren van het vernieuwde, flexibele applicatie delivery-platform. Ten eerste biedt F5 de sterkste zero-day attack bescherming en bot-verdediging, waardoor gebruikers een programmeerbaar platform hebben dat beveiliging op maat kan bieden.

Daarnaast biedt de nieuwe versie van BIG-IP een platform om applicaties sneller en veiliger te leveren. F5 is een ADC-leverancier die HTTP 2.0 ondersteunt, waardoor webpagina’s sneller kunnen laden.

F5 biedt zijn oplossingen aan in zowel fysieke als virtuele vorm, waardoor SSL-procestaken van virtuele producten naar hardware zijn over te zetten. BIG-IP biedt SSL-prestaties voor hybride omgevingen met een hybrid crypto offload-oplossing voor migratie naar de cloud. Daarnaast zijn verbeterde beveiligingsopties beschikbaar voor multitenant ADC-omgevingen, zoals Virtual Clustered Multiprocessing en REST API-mogelijkheden voor web-applicatiefirewall toepassingen.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!