Witold Kepinski - 05 september 2014

Acer breidt het tablet en pc assortiment uit

Acer onthult tijdens de IFA-beurs in Berlijn een nieuwe reeks producten. De nieuwe producten omvatten twee flexibele notebooks uit de Aspire R-serie, twee 2-in-1 devices uit de Aspire Switch-serie, drie tablets uit de Iconia-serie en twee smartphones uit de Liquid-serie.

Acer kondigde twee nieuwe tablets aan en breidde de Iconia One-serie uit: Iconia Tab 8 W, Iconia Tab 10 en Iconia One 8. De Iconia Tab 8 W is in EMEA beschikbaar vanaf oktober 2014 met een prijs vanaf €149; de Iconia Tab 10 is vanaf september 2014 beschikbaar met een prijs vanaf €199; de Iconia One 8 is vanaf oktober 2014 beschikbaar met een prijs vanaf €149.

Acer kondigt verder V13 notebook aan samen met de Aspire E-serie met diverse schermafmetingen uiteenlopend van 11-inch tot 17-inch. De Acer Aspire E-serie en de Acer Aspire V13 zijn beschikbaar vanaf september 2014. De Aspire E-serie is te koop vanaf € 269,-  en de Aspire V13 is beschikbaar vanaf € 469.

Acer lanceert de Aspire R 13- en R 14-serie, twee nieuwe productlijnen met flexibele notebooks die kunnen worden aangepast voor diverse gebruikstoepassingen van notebooks en tablets. De Aspire R 13-serie beschikt over het ZL Aero-scharnier van Acer waarmee het scherm180 graden draait, zodat hij op zes verschillende manieren kan worden gebruikt. Alle modellen kunnen ook worden gebruik met de optionele Acer Active Pen. De dunne, lichtgewicht en flexibele notebooks van de Aspire R 14-serie beschikken over een dubbel scharnier met een draaihoek van 360 graden waarmee hij op vier verschillende manieren kan worden gebruikt. Beide notebooks zijn ontworpen voor iedereen die het traditionele notebook-ontwerp niet willen opgeven, maar wel meer opties en flexibiliteit willen hebben. De Aspire R 13-serie is eind 2014 beschikbaar in EMEA met prijzen vanaf  €999. De Aspire R 14-serie is eind 2014 beschikbaar in EMEA met prijzen vanaf €549.

"We hebben ons gericht op directe beslissingen die nodig waren om het bedrijf te veranderen", aldus Jason Chen (foto), Acer Corporate President en CEO. "Momenteel bieden we een uitgebreid portfolio van devices met kwaliteitsdiensten tegen betaalbare prijzen, uiteenlopend van 1 tot 100 inch."

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!