Witold Kepinski - 05 september 2014

Exclusive Networks omzet stijgt naar 232 miljoen euro

Exclusive Networks Group, een internationale value added distributeur met een kantoor in Amersfoort, zag zijn omzet in het eerste halfjaar van 2014 met 27 procent stijgen naar 232 miljoen euro. De omzetgroei is hoger dan was verwacht. Voor het hele jaar wordt een omzet van 500 miljoen euro verwacht. In 2017 moet dat 1 miljard euro omzet zijn. 

De distributeur groeit doordat steeds meer landen economisch herstel tonen. Verder is er een sterke vraag naar de technologie die Exclusive Networks in huis heeft, zoals Fortinet, Arbor, FireEye en Palo Alto Networks. Ook de oplossingen vanuit het onderdeel Big Technology is in trek bij datacenters, aldus Olivier Breittmayer (foto), ceo van Exclusive Networks Group.

Warner Nedermeijer, General Manager van Exclusive Networks Nederland, zegt blij te zijn dat de Nederlandse cijfers hebben bijgedragen aan dit positieve resultaat. "Wij zijn als team hard aan het werk om samen met onze partners ons vendor portfolio te ontwikkelen in de Nederlandse markt."

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!