Witold Kepinski - 05 september 2014

NETGEAR introduceert AirCard 785 4G LTE mobile hotspot

NETGEAR introduceert de unlocked 4G LTE mobiele hotspot met simultane dual-band wifidekking, voor een beter bereik en hogere prestaties. De NETGEAR AirCard 785 4G LTE mobile hotspot (AC785-100EUS) is samen met andere NETGEAR-producten te zien op de IFA beurs voor consumentenelektronica in Berlijn, van 5 tot en met 10 september, in Hal 17, stand 106 van de Messe Berlin.

De AirCard 785 mobiele hotspot met 4G LTE is geschikt voor ouders, studenten, reizigers, huurders, mobiele werkers en kleine ondernemers met tijdelijke werklocaties waar de toegang tot de vaste breedbandinfrastructuur beperkt kan zijn. Met de AirCard 785 kunnen tot 15 laptops, smartphones, digitale camera's, game consoles of andere wifi-apparaten veilig worden verbonden met het ingebouwde 802.11b/g/n draadloze toegangspunt om een mobiele breedbandverbinding te delen.

De AirCard 785 kan zelfs worden ingezet als de hoofdinternetaansluiting thuis, waarbij het dan wel raadzaam is deze te koppelen aan de optionele nieuwe 4G LTE Boosting Cradle met Ethernet (DC113A), zodat ook apparatuur zonder wifi ondersteund wordt. Wanneer de AirCard 785 is aangesloten op het docking station, fungeert deze als een 4G LTE modem, die kan dienen als alternatieve internetverbinding gedurende piekuren of als backup-verbinding voor noodgevallen.

NETGEAR AirCard App
NETGEAR biedt een bijbehorende app, met ondersteuning in meerdere talen, waarmee gebruikers de status, verbinding en instellingen van de NETGEAR AirCard 785 kunnen beheren vanaf een iOS of Android smartphone of tablet. De NETGEAR AirCard App kan worden gedownload van Apple iTunes, Google Play, en de Amazon Appstore.

Prijs en beschikbaarheid
De NETGEAR AirCard 785 4G LTE mobiele hotspot zal in in oktober beschikbaar zijn in Europa tegen een adviesprijs van €149.99. De 4G LTE Boosting Cradle met Ethernet zal in november beschikbaar zijn in Europa tegen een adviesprijs van €49.99 (EUR). Beide apparaten zijn beschikbaar via de grote e-commerce sites.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!