Witold Kepinski - 06 september 2014

HP breidt portfolio van beveiligde printoplossingen uit

HP heeft de uitbreiding aangekondigd van zijn portfolio van printservices en -oplossingen, die ontworpen zijn om klanten te helpen hun printerbeveiliging en -monitoring te vereenvoudigen.Deze nieuwe beveiligingsservices en -oplossingen maken deel uit van HP JetAdvantage, een nieuw merk dat HP's omvangrijke portfolio van document en workflow printoplossingen vertegenwoordigt. HP JetAdvantage levert een portfolio van oplossingen voor mobiele apparaten, printen, printbeveiliging, workflow en printerbeheer die helpen om cruciale bedrijfsprocessen en -taken beter te stroomlijnen.

Het nieuwe portfolio biedt onder andere: het HP Imaging and Printing Security Center(IPSC) 2.1, een tool die de uitrol en monitoring van de beveiliging van een HP printerpark eenvoudig maakt. Dit wordt gedaan door de taak van het aanmaken van IT beveiligingsbeleid voor een veilige apparaatcommunicatie te stroomlijnen. HP IPSC reduceert beveiligingsrisico's en maakt het makkelijker om aan wettelijke richtlijnen te voldoen zonder dat dit in meer IT-overhead resulteert.

HP Print Security Advisory Services bieden een analyse van een printomgeving, de uitrol van een verbeterd veiligheidsbeleid en aanbevelingen voor oplossingen om de printinfrastructuur zo veilig mogelijk te maken.

De HP LaserJet Enterprise flow multifunctionele printer (MFP) M630 serie biedt meer dan 200 ingebouwde veiligheidsfuncties, document workflows en de HP Trusted Platform Module accessoire, die al een standaard beveiliging biedt op het moment dat een apparaat in gebruik wordt genomen.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!