Witold Kepinski - 07 september 2014

Epson introduceert WorkForce WF-100W lichtgewicht A4-inkjetprinter

Epson kondigt een nieuwe reeks aan producten op IFA 2014 Berlijn, waaronder een kleine lichtgewicht A4-inkjetprinter, de WorkForce WF-100W. 

De WorkForce WF-100W heeft een geïntegreerde batterij die overal kan worden opgeladen via USB of de meegeleverde wisselstroomadapter, is 309 x 154 x 61 mm groot en weegt 1,6 kg. De printer is bovendien de enige draagbare printer met een LCD-scherm en pigmentinkt voor alle kleuren ten behoeve van duurzame, sneldrogende en niet-vlekkende afdrukken. De WF-100W beschikt over Wi-Fi Direct-aansluitmogelijkheden en Epson Connect, met Epson iPrint en Email Print. De WF-100W is ook compatibel met Google Cloud Print en Apple AirPrint.

De WF-100W is volgens Epson ideaal voor verkoopmedewerkers, reparatiedeskundigen en andere bedrijven die documenten, facturen en contracten moeten afdrukken wanneer ze niet op kantoor zijn, want ze kunnen deze in de auto, thuis of op kantoor bij een klant gebruiken. Hoewel de WF-100W is ontworpen voor onderweg, zijn de Wi-Fi-aansluitingsmogelijkheden en het kleine, onopvallende design ook aantrekkelijk voor recepties in kantoren die op zoek zijn naar een esthetisch aantrekkelijke en kleine printer, aldus Epson.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!