Witold Kepinski - 08 september 2014

Caesar Groep kiest voor Denit Hosting Solutions

Caesar Groep uit Utrecht kiest voor het Virtual Datacenter platform van managed hostingprovider Denit. van Nederland, hun samenwerking openbaar. De Caesar Groep heeft haar fysieke serveromgeving, die werd gehuisvest in een eigen on-premise computerruimte, ingeruild voor het Virtual Datacenter platform van Denit.

Volgens Harald Kramer, ICT manager van Caesar: “De computerruimte van Caesar op kantoor was enigszins verouderd en voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. En dat terwijl onze klanten juist steeds veeleisender worden op het gebied van veiligheid, performance en beschikbaarheid van hun kritische IT-omgeving. Omdat Caesar de flexibiliteit en schaalbaarheid van haar dienstverlening wilde vergroten en vooral de continuïteit van haar dienstverlening richting haar klanten wilde garanderen, heeft Caesar besloten haar IT-omgeving te outsourcen naar een cloudomgeving in een extern datacenter.”

Servercapaciteit inkopen
“Een extern datacenter kan een hoger niveau van beschikbaarheid en beveiliging bieden dan bedrijven in eigen huis kunnen realiseren. Eigenlijk is een datacenter een goed georganiseerde en efficiënte computerruimte”, zegt Edwin Cornelissens, Managing Director van Denit. “Denit biedt de veiligheid van een extern datacenter, maar gaat nog een stap verder. Met onze dienst Virtual Datacenter (VDC), gebaseerd op VMware technologie, kunnen bedrijven betrouwbaar, flexibel en veilig servercapaciteit inkopen.  Denit is bijzonder trots dat Caesar ons heeft geselecteerd als hun preferred cloud hosting partner."

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!