Witold Kepinski - 08 september 2014

VisionWaves krijgt nieuwe kapitaalinjectie

VisionWaves krijgt een nieuwe kapitaalinjectie van meerdere investeerders onder leiding van Main Capital. Met deze financiering is VisionWaves in staat om de groei in de komende 2-3 jaar verder te versnellen naar een omzet-niveau van 10 tot 20 miljoen euro. De nadruk ligt onder meer op het verbeteren van het partner programma, het versterken van het development team en het uitbreiden van de aanwezigheid in Amerika.

VisionWaves maakt bedrijfsvoering intelligenter waardoor er sneller en nauwkeuriger beslissingen kunnen worden genomen. Tot de huidige klanten portfolio van VisionWaves behoren onder andere: IFS, Serco, Achmea en ING. Bij al deze klanten is VisionWaves in staat om significante efficiëntie- en prestatieverbeteringen te realiseren met hun product. Ook achter de schermen worden belangrijke gezondheidszorg programma’s zoals onder meer Obamacare gemanaged en gemonitord met behulp van VisionWaves producten. VisionWaves werkt samen met partners zoals IFS, Serco, QTC en Capgemini voor de verkoop en implementatie van hun producten.

Onlangs is VisionWaves benoemd in Gartner's opkomende 'Operational Intelligence' kwadrant. De groeikapitaal investering valt samen met een aankomende release van een nieuw product gericht op een verdere verbetering van de functionaliteiten en de toevoeging van een volledig meta-model gedreven execution-engine.

De fase van groei van de onderneming zal worden geleid door Henk de Boer als de nieuwe CEO van VisionWaves. Henk de Boer heeft een jarenlange ervaring in het bouwen van schaalbare technologie bedrijven.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!