Witold Kepinski - 11 september 2014

Dean Connect rolt de Dean Partner Store uit over dealers

Dean Connect rolt de Dean Partner Store (DPS) uit over haar telecom en IT -resellers. Als telecom provider in Nederland beweert Dean Connect een verkooptool te leveren, waarmee Dean Partners hun gehele offerte- en verkoopproces vereenvoudigen en efficiënter maken. Zelfs voor het offreren en verkopen van Hosted Telefonie is vanaf nu alleen nog maar een iPad nodig.

De DPS maakt het voor de verkoopmedewerker en zijn klanten eenvoudig om tot een juiste keuze te komen, als het gaat om vaste en mobiele telefonie diensten. De DPS is een verkooptool, waarmee
Partners hun gehele informatie, offerte- en verkoopproces sterk vereenvoudigen. Zo kunnen Dean Partners met slechts enkele kliks telecomdiensten zoals Dean ISDN, Dean Mobile en zelfs Dean Hosted IP Telefonie offreren en verkopen. Tijdens het verkoopproces kan de verkoopmedewerker de klant direct (terwijl de klant erbij zit), met één druk op de knop, een offerte of orderbevestiging mailen. Zelfs met zijn dealerlogo op de offerte en orderbevestiging. De verkoopmedewerker hoeft, later op kantoor of thuis, niet meer separaat offertes of orderbevestigingen uit te werken en versturen. Hij kan dus meteen door naar de volgende klant en zijn “huiswerk” is gedaan, aldus Robert de Jager (foto), directeur van Dean Connect.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!