Witold Kepinski - 11 september 2014

Epson heeft drie nieuwe 4-in-1 printers voor mkb

Epson heeft drie nieuwe 4-in-1 printers voor thuisgebruik en kleine kantoren aangekondigd. Deze nieuwe modellen in de WorkForce-productreeks zijn uitgerust met alle functies voor kleinzakelijke en thuisgebruikers, zoals dubbelzijdig afdrukken, Wi-Fi, Wi-Fi Direct en LCD-kleurenaanraakscherm. 

De WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF en WF-2630WF kunnen afdrukken, scannen, kopiëren en faxen, en zijn uitgerust met Wi-Fi en Wi-Fi Direct® voor draadloos afdrukken zonder netwerk.Een automatische documentinvoer voor 30 pagina´s en een 1200 dpi scanner met OCR worden ook standaard meegeleverd voor de hele reeks.

De WF-2660DWF en WF-2650DWF bieden een professionele zakelijke afdrukoplossing. Ze zijn gebaseerd op Epson's eigen PrecisionCore-technologie, een inkjetafdruktechnologie van de volgende generatie, met een superieure kleur- en afdrukkwaliteit en duurzaamheid van de output op een breed scala aan media. Deze beide modellen beschikken over een papierlade aan de voorzijde met een capaciteit van 150, bieden dubbelzijdig afdrukken en bereiken een afdruksnelheid van 13 pagina's per minuut in zwart-wit en 7,3 pagina's per minuut in kleur.

Met het topmodel uit de serie, de WF-2660WF kan de gebruiker ook verbinding maken met uw Android-smartphone of -tablet via NFC-koppeling. Bovendien is deze uitgerust met Ethernet-connectiviteit en een kleurenaanraakscherm van 6,8 cm.

De WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF en WF-2630WF bieden Epson Connect, waarmee gebruikers van overal ter wereld kunnen afdrukken door documenten via e-mail of via een remote print driver naar de printer te sturen. Epson Connect bevat tevens de Epson iPrint -app voor eenvoudig afdrukken vanaf smartphones of tablets via Wi-Fi, en scan-to-cloud-functies. Direct afdrukken vanaf mobiele apparaten is geen probleem dankzij compatibiliteit met Apple AirPrint en Google Cloud Print.

Alle modellen maken gebruik van sneldrogende DURABrite Ultra-inkt van Epson voor professionele bedrijfsdocumenten die waterbestendig, veegvast en bestand tegen markeerstiften zijn. De WF-2600-serie is compatibel met de inkten van de 16-serie, die beschikbaar zijn in standaard formaat of XL-patronen. De WF-2660DWF is ook compatibel met de 16XXL-patronen (zwart), die goed zijn voor maximaal 1.000 afgedrukte pagina´s.

Erik Westra Hoekzema, Business Manager Nordics-Benelux Consumer Products, zegt: “Deze nieuwe compacte WorkForce-printers bieden het summum van betaalbare 4-in-1 prestaties en zijn ideaal voor gebruik in kleine bedrijven en thuiskantoren. Met functies als dubbelzijdig afdrukken, automatische documentinvoer en snelle resultaten van laserkwaliteit, biedt de reeks voordelige inkjettechnologie van het hoogste niveau.”

De WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF en WF-2630WF zijn per direct beschikbaar voor een prijs van respectievelijk €179, €139, en €109 (incl. BTW).

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!