Witold Kepinski - 11 september 2014

VASCO lanceert DIGIPASS 310

VASCO Data Security International, speler op het gebied van authenticatie, elektronische handtekeningen en beheer van identiteiten, lanceert DIGIPASS 310, de allernieuwste hardware DIGIPASS die elektronische handtekeningen en eenmalige wachtwoorden voorziet. Banken en andere organisaties gebruiken sterke authenticatie om de toegang tot belangrijke informatie te beveiligen en om financiële transacties te beschermen tegen hackaanvallen.

DIGIPASS 310 pastt in een portefeuille. Het toestel heeft een dual-line grafisch scherm en toont zowel het transactiebedrag als het rekeningnummer, zodat de online of mobiele banking klant de transactie kan controleren en confirmeren alvorens deze elektronisch te ondertekenen. Dit biedt bescherming tegen Man-in-the-Middle aanvallen, een bepaald type fraude waarbij de hacker transactiegegevens verandert.

“Aanvallen op online bankieren worden steeds frequenter en gesofisticeerder. Banken moeten dus antwoorden met de veiligste oplossingen die beschermen tegen de meest recente aanvallen,” zegt Jan Valcke (foto), President en COO van VASCO. “Het is erg belangrijk voor VASCO om onze klanten de meest geavanceerde online beveiliging aan te bieden zonder het gebruiksgemak van de eindgebruiker uit het oog te verliezen.”

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!