NETGEAR ReadyDATA storage platform uitgebreid met ReadyRECOVER
11-09-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

NETGEAR ReadyDATA storage platform uitgebreid met ReadyRECOVER

NETGEAR introduceert ReadyRECOVER, een nieuwe toevoeging aan het ReadyDATA unified storage (NAS/SAN) platform. ReadyRECOVER is een back-up toepassing die exclusief is ontworpen voor ReadyDATA opslagapparatuur.

Met ReadyRECOVER kunnen kleine en middelgrote bedrijven volgens NETGEAR elke 15 minuten volledige back-ups van servers, desktops en laptops maken, waarmee bestanden, mappen, databases of volledige systemen snel en betrouwbaar kunnen worden hersteld, naar elk platform, zowel fysiek als virtueel. Bedrijven kunnen complete back-ups van hun data maken, zonder dat daarvoor periodieke full system back-ups nodig zijn.

NETGEAR is technologieleverancier die van incrementele back-ups volledige herstelpunten maakt, waardoor het beheer van herstelpunten eenvoudig wordt. De ReadyRECOVER integratie van de ReadyDATA opslagapparatuur met de ShadowProtect back-up en herstelsoftware van de StorageCraft Technology, zorgt ervoor dat elke incrementele snapshot functioneert als een volledig herstelpunt, terwijl er tegelijkertijd een minimale hoeveelheid opslagruimte in beslag wordt genomen. Bovendien legt elke snapshot het hele systeem vast, inclusief het Microsoft Windows besturingssysteem, alle instellingen en alle data, voor een snel en volledig systeemherstel. “ReadyRECOVER is een complete hardware- en softwareoplossing in een enkele, kosteneffectieve back-up toepassing, die ervoor zorgt dat bedrijven niet zelf een oplossing hoeven te verzinnen,” zegt John McHugh, algemeen manager en senior vice president van NETGEAR’s Commercial Business Unit. “Door de enterprise-klasse functionaliteit van ReadyDATA te koppelen aan de best-in-class ShadowProtect software van StorageCraft, kunnen we een oplossing bieden die eenvoudig dataherstel mogelijk maakt, zonder een lang en ingewikkeld proces, tegen een prijs die past bij het budget van het MKB.”

ReadyRECOVER maakt volgens McHugh synthetische, volledige back-ups in VHDX-format en kan snel herstellen naar een virtuele of fysieke machine. Voor zowel de server-naar-NAS back-up, als de pc-naar-NAS back-up, heeft ReadyRECOVER geen bestandsconversie nodig en kan het onafhankelijk worden ingezet voor snel en betrouwbaar herstel van bestanden, mappen, databases of volledige Windows-systemen naar elk platform.

ReadyRECOVER biedt bedrijven enterprise-klasse back-up compleet met: bescherming voor Windows servers, Virtual Machines (Citrix, Microsoft Hyper-V, VMware, etc.), en pc’s, zowel onsite als offsite; eenvoudige installatie en beheer; geen incrementeel herstel maar hardware-onafhankelijk herstel naar iedere soort hardware en ieder virtualisatieplatform; zero-delay, WAN-geoptimaliseerde replicatie; hardwarecompressie en per-job deduplicatie voor opslagefficiëntie zonder prestatie-overhead en een vijfjarige garantie voor ReadyDATA, het hardwareplatform voor ReadyRECOVER.

Prijs en beschikbaarheid

NETGEAR ReadyRECOVER is te verkrijgen bij geautoriseerde NETGEAR PowerSHIFT partners en andere resellerkanalen. Als een softwareoplossing die exclusief op NETGEAR ReadyDATA opslaghardware draait, wordt ReadyRECOVER per apparaat gelicenseerd, met bescherming voor virtuele servers, fysieke servers en voor pc’s. Klanten krijgen een vijfjarige beperkte hardwaregarantie met 24/7 levenslange technische ondersteuning en vijf jaar lang vervanging van onderdelen op de volgende werkdag. Voor meer informatie over de licentieprijzen per apparaat kunt u contact opnemen met NETGEAR Benelux via [email protected]. Meer informatie over ReadyRECOVER en de NETGEAR ReadyDATA staat op www.netgear.com/readyrecover.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security