Witold Kepinski - 11 september 2014

B-t-O PC’s en server assemblage van Duitse WORTMANN weer in bedrijf

Binnen een week na de brand, op de afdeling B-t-O PC’s en server assemblage, van het Duitse WORTMANN AG zijn de noodzakelijke maatregelen genomen en wordt er weer op volle kracht gewerkt.

Door de brand en de daarmee veroorzaakte hitte – en rookontwikkeling is de getroffen assemblagehal tot op heden nog niet te gebruiken. In de week na de brand hebben schade-experts de hal onderzocht, is het opruimen begonnen en is de productie verplaatst naar andere delen van de assemblage-locatie.

Op dinsdag 26 augustus, 3 dagen na de brand, zijn de eerste TERRA B-t-O PC‘s en servers weer geassembleerd en geleverd. De nieuwe productiecapaciteit wordt in de aankomende tijd weer verhoogd. Noodzakelijke artikelen voor de productie die door de brand zijn beschadigd, zijn opnieuw ingekocht. De beschikbaarheid van de componenten, met uitzondering van enkele speciale items, neemt toe. De productiedata hebben een kleine vertraging maar die wordt snel gecompenseerd door de toename van de capaciteit en extra diensten.

Alle geplande acties, zoals de eindgebruikers flyer (met een oplagen van meer dan 8 miljoen), de Q3 VW Caddy actie, events, beurzen, trainingen en roadshows gaan door volgens planning. Doordat er gebruik wordt gemaakt van andere productie- en opslagruimten, zijn de standaard pc's, servers, notebooks, pads, LCD's en de distributiegoederen uit voorraad leverbaar. „Natuurlijk is een brand een ramp die een ieder op zijn eigen manier moet verwerken. De eerste emoties verdampen langzaam. Ik dank alle partners en medewerkers die zich in deze tijd voor ons hebben ingezet en ons ondersteunen,“ aldus Siegbert Wortmann (foto), directeur WORTMANN.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!