Redactie - 12 september 2014

IDC plaatst Xerox aan top markt managed printing services

Xerox is benoemd tot marktleider in de het rapport IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2014 Hardcopy Vendor Analysis. Het rapport benadrukt de innovatieve diensten van Xerox en de aanpak die de organisatie hanteert op het gebied van workflowoplossingen, mogelijk gemaakt door de driefase Managed Print Services (MPS) strategie: evalueren & optimaliserenbeveiligen & integreren enautomatiseren & vereenvoudigen. De documentworkflowtoolset van Xerox is aangemerkt als één van de sterkste deelnemende leveranciers in het rapport.

Het rapport vindt dat Xerox sterk is in het bouwen van robuuste infrastructuren en methoden, het helpen van klanten naar een hoger niveau van print- en documentmanagement door papiergebaseerde workflows om te schakelen naar het digitaliseren en herinrichten van efficiëntere processen, en het aanbieden van de producten via het directe als indirecte verkoopkanaal.

Naast de benoeming tot MPS leider in de IDC MarketScape, is Xerox dit jaar door Quocirca voor de vijfde keer achtereenvolgend benoemd tot wereldwijd marktleider in MPS. Ook is Xerox door Gartner in het leiderskwadrant geplaatst van het Magic Quadrant 2013 voor Managed Print Services (MPS) Worldwide en benoemd tot leider in The Forrester Wave MPS 2012 report.

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!