Gwava start partnercampagne met gratis Partner Starter Kit
15-09-2014 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Gwava start partnercampagne met gratis Partner Starter Kit

Gwava, leverancier van intelligente archiveringssoftware, gaat in Nederland een grootschalige campagne starten om zijn oplossingen onder de aandacht te brengen van potentiële partners. Onderdeel hiervan is een gratis partnerkit.

Partners van Gwava profiteren van hoge marges en uitstekende ondersteuning, niet op afstand door een call center, maar met persoonlijke en professionele service. Bovendien kunnen zij de archiveringssoftware van Gwava zelf gratis en zonder enige verplichtingen gebruiken.

De Partner Kit die Gwava heeft ontwikkeld bevat onder meer een gratis web demo om de software te leren kennen. De Not For Resale-versie van Retain heef teen looptijd van twaalf maanden. Partners krijgen 25 procent korting op hun eerste aankoop. Bovendien ontvangen zij drie gekwalificeerde leads om op te volgen en toegang tot de Retain-service, als onderdeel van de pre-sales ondersteuning.

Kosten

Email blijft het zakelijke communicatie platform voor bedrijven. Met de juiste beheer oplossingen kunt u de kosten van een mailserver blijvend laag houden, dankzij de beperking van opslagkosten, verlaagde kosten van licenties en storingen. Additioneel kunt u uw klanten beschermen tegen corrupte PST-files, het lekken van data, overbelasting van de mailboxen en verouderde software.

Christian Heselhaus, Director Marketing & Business Development bij GWAVA, legt de voordelen van Retain uit: "Hoe manage je die almaar uitdijende email? Er is bijvoorbeeld voldoende storageruimte nodig, de mailboxen raken vol, èn er ontstaan problemen met de prestaties van de e-mailapplicatie. Met dat vraagstuk hebben zowel managers, beheerders als gebruikers dagelijks te maken."

Uitdaging

"Het accuraat terugvinden van informatie is een hele uitdaging. Daar moet een oplossing voor komen, een mailserver op zich voldoet niet. Ook een back up systeem is niet echt geschikt, want dat is bedoeld om in geval van calamiteiten alle data terug te zetten, niet om in te zoeken. Kortom, in onze optiek zijn er dus drie belangrijke redenen waarom archiving belangrijk is: juridisch, technisch en economisch."

De Retain archiveringssoftware biedt krachtige eDiscovery, berichten archivering en exportmogelijkheden, voor alle klanten die op zoek zijn naar een optimale manier van opslag en eenvoudig beheer van email.

 

Terug naar nieuws overzicht
Security