Witold Kepinski - 13 september 2014

SanDisk kondigt ‘s werelds hoogste capaciteit SD-kaart aan

SanDisk, speler op het gebied van flashopslag, lanceert de SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I-geheugenkaart van 512GB, ’s werelds hoogste capaciteit SD-kaart op de markt. Dit nieuwe product is bedoeld voor professionals die de meest geavanceerde apparatuur nodig hebben voor het filmen in 4K Ultra High Definition (3840x2160p) en Full HD (1920x1080)1 en voor het fotograferen in de snelle burst-modus.

 

De capaciteit van de nieuwe SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I-kaart van 512GB is in tien jaar tijd 1.000 keer zo groot geworden, terwijl het formaat van de kaart nog altijd hetzelfde is. De kaart van 512GB is de krachtigste SD UHS-I-geheugenkaart tot nu toe en levert schrijfsnelheden tot 90 MB/s en opnamesnelheden in de UHS Speed Class 3 (U3). Hierdoor kunnen levensechte, hapervrije 4K Ultra HD-video's met hoge resolutie worden opgenomen. Dankzij overdrachtssnelheden tot 95 MB/s kunnen gegevens snel worden overgezet, voor een effectieve post-productie workflow.

De SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I van 512GB levert de snelheid én de capaciteit die nodig is voor het opnemen van 4K Ultra HD-video's, zodat gebruikers zonder onderbreking enorme hoeveelheden materiaal kunnen produceren.

Prijzen en beschikbaarheid

De SanDisk Extreme PRO UHS-I SDHC/SDXC-geheugenkaarten zijn wereldwijd verkrijgbaar met capaciteiten van 512GB, 256GB en 128GB. De Extreme PRO SDXC UHS-I van 512GB is beschikbaar vanaf een adviesprijs van $799,99. Exacte prijzen in euro’s worden nog bekend gemaakt.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!