NewChannel distribueert nieuwe Cyberoam UTM-appliance

15-09-2014

NewChannel distribueert nieuwe Cyberoam UTM-appliance

NewChannel introduceert de nieuwe Cyberoam CR 10iNG UTM-appliances als uitbreiding op het bestaande assortiment van netwerk beveiligingsoplossingen. 

“Wij zien een groeiende interesse en acceptatie van Cyberoam in zowel de bovenkant als aan de onderkant van de UTM-markt. Het belang van een goede netwerk firewall met onder meer uitgebreide antimalware- en spamfiltering, VPN-functionaliteit en echte internet- en applicatiebeveiliging neemt snel toe in kleine netwerkomgevingen. Tot nu werden hier vaak consumentenproducten ingezet, maar deze schieten ruimschoots te kort op heel veel vlakken, waaronder security en prestaties, maar ook remote beheer en rapportage”, zegt Raymond Kreefft (foto), managing director van NewChannel. “In de Benelux-markt waar wij ons als value-add distributeur op richten, zien wij een grote toename in het aantal resellers dat overschakelt van low-end consumenten firewalls naar de Cyberoam UTM-appliances. Voor resellers biedt dit vele nieuwe mogelijkheden op zowel commercieel en technisch vlak, als ook in het uitbreiden van de relaties met bestaande en nieuwe klanten. Door onder meer gebruik te maken van de gratis Cyberoam on-Cloud Management Services (CCMS) kunnen resellers de UTM-appliances op afstand beheren en eigen SLA’s samenstellen. De band met hun klanten worden hiermee hechter.”

De nieuwe Cyberoam CR 10iNG appliance biedt topprestaties met volledige UTM-functionaliteit voor netwerken tot ongeveer 10 tot 15 gebruikers aldus Kreefft: "De appliances kunnen worden ingezet als internet-firewall, maar ook als remote office appliance via VPN-verbindingen. De geboden functionaliteit omvat onder meer een complete stateful inspection firewall met IPS, antivirus, antispyware, antispam, contentsecurity en -filtering, application filtering, multiple-link management, IPsec en SSL-VPN en remote management."

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security