Dimension Data introduceert gestandaardiseerde managed services voor datacenters
15-09-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dimension Data introduceert gestandaardiseerde managed services voor datacenters

ICT-dienstverlener Dimension Data introduceert gestandaardiseerde managed services voor datacenters. Het portfolio – dat voortbouwt op het Managed Services Automation-platform – voorziet in beheer van servers, storage en netwerken voor on-premise-, cloud- en hybride datacenters.

Eerder dit jaar gaf Dimension Data te kennen dat het bedrijf zijn datacenteractiviteiten verwacht te verviervoudigen tot vier miljard dollar in 2018. De lancering van deze suite met managed services is de volgende stap van een serie van strategische initiatieven. Dimension Data breidt hiermee zijn mogelijkheden uit om op consistente wijze nationale en multinationale klanten te ondersteunen in hun datacentertransformatie-wensen.

De belangrijkste voordelen van de managed services voor datacenters zijn volgens Dimension Data consistente dienstverlening, ongeacht de locatie, met behulp van specifieke lokale expertise. De diensten ondersteunen multi-vendor omgevingen, waaronder Cisco, EMC, HP, Dell, VCE, Microsoft, Red Hat, VMware, Citrix en NetApp.

WK

Terug naar nieuws overzicht