Zero Trust Security Model nader uitgelicht tijdens ON2IT event
16-09-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Zero Trust Security Model nader uitgelicht tijdens ON2IT event

ON2IT, specialist op het gebied van IT security services en oplossingen, kondigt aan dat John Kindervag, grondlegger van het Zero Trust Security Model, wederom zal spreken op het Bright & Cloudy event op 25 september in de Jaarbeurs Utrecht. Vorig jaar introduceerde hij tijdens het event zijn Zero Trust Security Model onder een breed publiek van top professionals binnen de IT Sector. Het model houdt in dat er geen onderscheid meer wordt gemaakt tussen het interne en het externe netwerk en wordt wereldwijd erkend als het nieuwe IT Security prototype. Dit jaar geeft Kindervag een lezing over Zero Trust Security met het thema Software Defined World.

 John Kindervag is werkzaam als Vice President & Principal Analyst voor het beveiliging en risico management team bij Forrester Research. Kindervag heeft het Zero Trust Model geïntroduceerd omdat het idee van een vertrouwd intern netwerk en onbetrouwbaar extern netwerk achterhaald is. In de laatste jaren zijn er diverse breuken geweest door een lek van medewerker waardoor het gehele netwerk in gevaar komt. “Steeds snellere technologische ontwikkelingen vragen om een opener bedrijfsnetwerk, met als gevolg dat bedrijfsnetwerken steeds kwetsbaarder worden,” aldus Lieuwe Jan Koning (foto), directeur van ON2IT. “Deze snelle ontwikkelingen vragen dan ook om een radicale andere benadering op het gebied van beveiliging. Het Zero Trust Model, dat is ontwikkeld door John Kindervag, is een model die deze kwetsbaarheden opvangt waardoor de continuïteit van een organisatie niet in gevaar komt. Wij zijn dan ook verheugd dat John Kindervag wederom bereid is om te spreken tijdens Bright & Cloudy om meer te vertellen over deze revolutionaire benadering.”  

Bright & Cloudy is een jaarlijks visionair IT Security event dat georganiseerd wordt door IT Security specialist ON2IT. De eerste editie vond vorig jaar plaats in het Spoorwegmuseum te Utrecht, waarbij meer dan 200 nationale en internationale topspecialisten aanwezig waren. Dit jaar vindt Bright & Cloudy plaats in het Mediaplaza; Jaarbeurs te Utrecht en staat in het teken van Security en Compliance in een Software Defined World. Meer informatie is te vinden opwww.brightandcloudy.nl. Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan via www.brightandcloudy.nl/inschrijven.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security