Witold Kepinski - 17 september 2014

Easynet introduceert Europese Adaptive Cloud-portfolio

Easynet lanceert zijn Europese Adaptive Cloud-portfolio. Easynet hanteert een consultatieve benadering voor het aanbieden van zijn cloud-oplossingen, waarbij standaard ‘building blocks’ gebruikt worden, maar zodanig dat de infrastructuur de applicatiebehoeften van de klant zo efficiënt mogelijk ondersteunt, zo meldt de service provider.

Het managed service platform bestaat uit beveiliging, opslag, firewalls, load-balancing en applicatiebeheer. De Easynet Cloud Portal zorgt ervoor dat de klant in één oogopslag een volledig beeld krijgt van de dienst, de configuratie ervan en de beschikbaarheid van implementatiemiddelen, en dit voor de volledige hosted en cloud-omgevingen van de klant. Het klantenportaal maakt het mogelijk om eenvoudig virtuele machines te migreren van de ene naar de andere cloud provider. zo zegt Chris Hazewinkel (foto), Country Manager Netherlands + Nordics van Easynet. “Flexibiliteit is een van de belangrijkste voordelen van de cloud. Toch stellen we vast dat bedrijven nog steeds vastzitten aan lange termijn contracten met hun provider en een dienst afnemen die niet goed is afgestemd op de behoeften en die niet flexibel genoeg is om te beantwoorden aan de groei van het bedrijf. Onze oplossing is snel aan te passen en het biedt klanten keuze, controle en overzicht. De contractduur kan een maand tot vijf jaar bedragen en de dienst is te integreren met de bestaande infrastructuur van de klant en met andere cloud-platforms. De Cloud Orchestration Portal zorgt ervoor dat de klant de controle behoudt en dat de migratie vlot en vanzelfsprekend verloopt,”

Easynet heeft datacentra verspreid over Europa (London, Parijs, Amsterdam, Milaan en Madrid).De Europese hubs beschikken tevens over lokale supportteams Service Level Agreemenets (SLA) en een SLA op applicatie-niveau bieden.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!