Witold Kepinski - 17 september 2014

China Telecom opent Point of Presence (PoP) in TelecityGroup datacenter AMS 5 Amsterdam

China Telecom heeft haar netwerk in Europa verder uitgebreid met een nieuwe Point of Presence (PoP) in het TelecityGroup datacenter AMS 5 in Amsterdam. Het bedrijf wordt aangetrokken door de hoge connectiviteit op deze Amsterdamse datacenterlocatie die hen in staat stelt de dienstverlening in Europa uit te rollen. In TelecityGroups AMS 5 is onder andere de Amsterdam Internet Exchange, AMS-IX, aanwezig en het datacenter biedt toegang tot het grote aantal internationale klanten van TelecityGroup.


China Telecom is een grote telecom provider in China en beschikt over een groot communicatienetwerk voor vaste telefonie. Met hun activiteiten en investeringen in Azië, Australië, de Verenigde Staten en de EMEA regio vormt China Telecom een omvangrijke aanbieder op het gebied van telecommunicatie en informatiediensten aan carriers, bedrijven en consumenten overal ter wereld. Het bedrijf is met haar Europese netwerk al aanwezig in datacenters van TelecityGroup in Londen, Stockholm en Milaan.

De uitbreiding naar Amsterdam komt voort uit de toenemende vraag naar connectiviteit, met name netwerk diensten, door zakelijke gebruikers in Europa. TelecityGroup klanten zullen met de aanwezigheid van China Telecom in het AMS 5 datacenter kunnen profiteren van talrijke peering - en connectiviteitsopties, zo beloven de twee partijen.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!