Cisco introduceert nieuwe ASA ‘threat focused’ Next-Generation Firewall (NGFW)
17-09-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco introduceert nieuwe ASA ‘threat focused’ Next-Generation Firewall (NGFW)

Cisco introduceert een nieuwe ASA firewall met FirePOWER Services die geïntegreerde beveiliging bieden tegen dreigingen, zowel vóór, tijdens als na een aanval. Met deze ‘threat focused’ Next-Generation Firewall (NGFW) kunnen organisaties hiermee hun bescherming versterken, van het datacenter via het netwerk naar gebruikersapparatuur. Dit alles met de wendbaarheid om geavanceerde dreigingen in real-time én met terugwerkende kracht, te identificeren, te begrijpen en te stoppen, aldus Fred Noordam (foto), Area Manager BeNeLux Security bij Cisco.

Cisco ASA met FirePOWER Services is volgens Noordam een aanpasbare, op dreigingen gerichte firewall die zorgdraagt voor een superieure beveiliging op verschillende niveaus. De mogelijkheden gaan dan ook veel verder dan voorgaande generaties NGFW-oplossingen. Tot nu lag de focus van NGFWs op controle over de applicaties en de security policy, en deze firewalls waren niet in staat om geavanceerde en zero-day aanvallen aan te pakken. Cisco ASA met FirePOWER Services verandert dit met een op ‘visibility’ en bedreigingen gericht, platform-gebaseerde aanpak.

Cisco gaat samen met zijn partners professionele en technische security services bieden om de migratie van de huidige security-omgeving naar de geïntegreerde defensie van Cisco ASA met FirePOWER Services te versnellen. Meer informatie over Cisco ASA met FirePOWER Services is te vinden op www.cisco.com/go/asafps.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security