Redactie - 18 september 2014

ZyXEL start Certified Network Engineer trainingen

ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en communicatie oplossingen, verzorgt een serie ZyXEL Certified Network Engineer (ZCNE) cursussen in oktober en november 2014 op haar trainingslocatie in Hoofddorp . IT-professionals krijgen tijdens de cursussen training in Security, Wireless of Ethernet.

Organisaties zijn continu in beweging en netwerkomgevingen worden steeds dynamischer, waardoor het updaten van de kennis van de IT-professional noodzakelijk blijft. Iedereen die zich in netwerktechnologie wil bekwamen, krijgt via het ZyXEL Education Center de mogelijkheid om op flexibele wijze kennis op te doen. 

Certified Network Engineer (ZCNE)
De ZCNE-cursussen zijn speciaal ontwikkeld met ZyXEL’s lokale distributeurs en partners in gedachten. De hands-on trainingen met de ZyXEL-producten zorgen ervoor dat de cursisten de gecompliceerde cutting-edge technologie leren begrijpen en de ZyXEL- producten leren gebruiken in verschillende toepassingen.

Ervaren specialisten met technische en industrie-kennis geven de ZCNE-cursussen. Zij beschikken over alle benodigde kennis en kunde op het gebied van netwerktechnologie in het algemeen, en de implementatie, configuratie en het gebruik van de security, switching en wireless LAN oplossingen van ZyXEL in het bijzonder.

Na het afronden van iedere cursus staat een examen op het programma. Het halen van het certificaat staat garant voor up-to-date kennis van de laatste trends en technologieën op het gebied van netwerktechnologie. Deze kennis helpt IT-professionals bij het promoten en managen van de nieuwste producten van ZyXEL, zodat de klantenservice verbeterd wordt.

De ZCNE WLAN level 1 cursus op 16 oktober geeft inzicht in de ZyXEL’s Wireless LAN producten die ervoor zorgen dat meerdere gebruikers snelle internet connecties kunnen delen via het draadloze netwerk. In deze cursus wordt aandacht gegeven aan het ontwerpen, implementeren, configureren en troubleshooten van ZyXEL Wireless LAN devices. De cursus is inclusief de level 1 Wireless cursusmateriaal, hands-on sessies en een eindexamen. Cursisten leren over: WLAN grondbeginselen, infrastructuur apparatuur, antenna basics, PoE en Wireless, Spectra grondbeginselen, Multiple AP’s, Hybride AP en Site Survey. Twee ZyXEL NWA3160-N producten zijn inclusief. Kosten voor deze cursus zijn 349,- euro.

De ZCNE Security level 1 cursus vindt plaats op 6 november. Veiligheid is cruciaal in iedere organisatie en weten hoe basis beveiligingstechnologieën en -functies zijn in te stellen, helpt ongeautoriseerde toegang in het netwerk te voorkomen. Het doel van deze cursus is de ZyWALL USG producten te kunnen gebruiken en een veilige netwerkinfrastructuur te ontwikkelen om de veiligheid te kunnen waarborgen. Er wordt ingegaan op de volgende aspecten: ZyWALL Basis, Policy Route & Virtual Server, Firewall en VPN. De ZyXEL USG60 is inbegrepen en de kosten voor deze cursus zijn 349,- euro.

De ZCNE Ethernet, switch level 1 cursus op 20 november is ontwikkeld voor IT-professionals die hun kennis en praktische ervaring willen uitbreiden aangaande het gebruik van ZyXEL switches voor een betrouwbaar bedrijfsnetwerk. Onderwerpen die in de sessies worden aangesneden zijn: management en basis setting, beheer, VLAN, IGMP & IGMP Snooping, STP & RSTP, LACP, Security, Classifier & Policy Rule, V4.00 uitbreidingen, troubleshooting. De cursus biedt onder meer een eindexamen. De cursus is inclusief ZyXEL GS2200-8HP en kost 249,- euro.

Prijzen zijn exclusief BTW.

Programma en inschrijving
Voor het volledige programma en inschrijving voor de drie cursussen aangeboden door ZyXEL, klik hier.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!