Citrix neemt Virtual over
18-09-2014 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Citrix neemt Virtual over

Citrix neemt start up Virtual over, leverancier van een cloudgebaseerde virtualisatieplatform voor iOS en Android. Het team van Virtual, inclusief CEO en oprichter Chris Wade, gaat diverse innovaties doorvoeren in de Citrix mobile workspace applicaties en de infrastructuur. De verbeteringen vereenvoudigen het beheer van beveiliging voor applicaties, data, endpoints en netwerken.

Het team van Virtual gaat de Virtual-technologie toevoegen aan Citrix mobiel workspace applicaties en de infrastructuur. Dit maakt het voor zakelijke gebruikers eenvoudiger om directe en veilige toegang te krijgen tot applicaties, desktops, data en diensten vanaf alle devices en via alle netwerken.

Ontwikkelaars van mobiele apps en softwareleveranciers kunnen uitgebreidere en veilige apps ontwikkelen door ze te laten draaien op devices in de cloud die op dat moment nodig zijn. Dit betekent dat er minder test devices hoeven te worden onderhouden, waardoor de ontwikkelings- en testfasen goedkoper, schaalbaarder en beheersbaarder worden. Hierdoor kunnen er uitgebreidere testen worden gedaan op een breder scala aan devices.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security