Dell reikt EMEA Partner Awards uit, Scholten Awater is Nederlandse partner van het jaar
18-09-2014 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dell reikt EMEA Partner Awards uit, Scholten Awater is Nederlandse partner van het jaar

Dell heeft zijn zesde editie van de jaarlijkse PartnerDirect Solutions Conference gehouden in Brussel. Op het evenement bevestigde Michael Dell de blijvende toewijding van het bedrijf aan de channel partners. Ook heeft Dell de winnaars van de Partner of the Year awards 2014 aangekondigd. SOFTCAT werd verkozen tot Europees Partner van het jaar en Scholten Awater werd bekroond met de award voor Nederlandse Partner van het jaar 2014.

Tijdens zijn toespraak benadrukte Michael Dell het belang van de channel voor Dells zakelijke strategie op lange termijn. Hij wees op de indrukwekkende groei en voortvarendheid van Dells channel-activiteiten in Europa en wereldwijd. Dell verkoop wereldwijd nu voor 33 procent indirect, dat is rond 20 miljard dollar omzet. In de EMEA-regio is de verkoop meer dan 50 procent indirect. “Onze partners zijn een onderdeel van het Dell verhaal en als zij slagen, dan slaagt Dell ook. We investeren in onze channel partners om samen door te groeien. Dit is geweldig, zeker als je kijkt naar de kansen die nog voor ons liggen”, zegt Michael Dell, chairman en CEO van Dell

20 miljard dollar indirecte omzet

De PartnerDirect Solutions Conference bracht managers van Dell’s Preferred en Premier partners bij elkaar om de continue groei van het ParterDirect progamma te vieren. Dell heeft inmiddels 158 Premier level partners in EMEA, een groei van 33 procent ten opzicht van het laatste jaar.

Tijdens de conferentie heeft Dell aan negen Premier en Preferred partners in EMEA awards uitgedeeld. Zij ontvingen deze awards voor het leveren van uitstekende klantoplossingen en hun groei in 2014. Scholten Awater is verkozen tot Nederlandse Partner van het jaar voor het aantrekken van een groot aantal nieuwe klanten voor zowel Dell Client Solutions als Dell Enterprise Solutions.

Volgens Dell wordt er ook door Nederlandse partners goede zaken gedaan, zoals met Centralpoint.nl, Scholten Awater, ITON, Switch IT Solutions en Bossers & Cnossen. “Wij doen ons best om het voor partners zo makkelijk mogelijk te maken om zaken te doen met Dell en het is mooi om te zien dat het zich uitbetaald. Wij kijken ernaar uit om met ons werk in de channel door te gaan om zo het succes en de groei van Dells PartnerDirect progamma voort te zetten in de toekomst”, zegt Wouter Jan Zweers, Channel Director Benelux/Ierland, Dell.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware