Witold Kepinski - 18 september 2014

GAC verzorgt Microsoft Dynamics NAV 2015 implementatie voor Lenco

GAC Business Solutions heeft als eerste Europese leverancier Microsoft Dynamics NAV 2015 geïmplementeerd. Sinds juli draait het Hi-Fi- en consumentenelektronica-merk Lenco de nieuwste versie van de bedrijfssoftware. NAV 2015 vereenvoudigt onder meer mobiel werken en geeft grotere toegang tot business intelligence met Power BI, aldus GAC Directeur Erik van Driel (foto).

Volgens ICT Specialist Peter Derks van Lenco is de overstap naar Microsoft Dynamics NAV 2015 een grote upgrade. "Helemaal super is het dashboard in combinatie met de workflows die door GAC zijn ontwikkeld. Daarmee kunnen we processen van het begin tot het einde volgen. We hebben ook een app laten bouwen en de verbeterde connectivity studio ingezet. NAV 2015 geeft ons meer grip op processen en meer inzicht in onze cijfers.”

Microsoft Dynamics NAV 2015 is de opvolger van NAV 2013 en bevat onder meer innovaties die mobiel en locatie-onafhankelijk werken faciliteren. Deze versie bevat multi-device ondersteuning voor mobiele apparaten en maakt het volgens GAC eenvoudiger om een BYOD (Bring Your Own Device) policy in te voeren en te ondersteunen. Via een moderne webclient kunnen gebruikers altijd vanaf een browser veilig met de bedrijfssoftware werken.

Power BI
Een tweede belangrijke vernieuwing in NAV 2015 zijn de Power BI gereedschappen waarmee beslissingen nog beter op de bedrijfsgegevens in de software te baseren zijn. Power BI is een krachtige toevoeging om NAV 2015 als business intelligence tool in te zetten. Met behulp van een viertal gespecialiseerde gereedschappen maakt Power BI het mogelijk om zelfs al bij kleinere ondernemingen maximale informatie uit Big Data te halen.

One Microsoft Dynamcis NAV 2015
De interface van Dynamics NAV 2015 is nog verder gelijk getrokken met andere toepassingen van Microsoft. Dat verhoogt de herkenbaarheid en maakt het eenvoudiger voor nieuwe gebruikers om snel de weg te vinden in de gereedschappen. Daarnaast ondersteunt deze versie One Microsoft zodat gebruikers met slechts één keer inloggen direct van NAV, SharePoint en Office gebruik kunnen maken. Gekoppeld aan de reeds bestaande rolgebaseerde interface, die schermen aanpast aan de taken van een gebruiker, is Dynamics NAV 2015 met minimale training door iedereen te gebruiken.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!