Witold Kepinski - 19 september 2014

Netskope zoekt partners voor zijn veilig cloud enablement platform

Netskope, een Amerikaanse leverancier van het Netskope Active Platform voor veilig cloud enablement, is op zoek naar Europese business partners, waaronder in Nederland. De vertegenwoordiging in EMEA – met kantoren in Londen, Parijs, München en de Benelux – staat onder leiding van de Nederlander Eduard Meelhuysen. NetSkope is verkrijgbaar bij distributeur Exclusive Networks.

Het Netskope Active Platform biedt discovery, diep inzicht en nauwkeurige controle van officieel goedgekeurde en officieuze cloudapps. Met Netskope kan IT rechtstreeks gevoelig datagebruik, gevoelige beveiliging en -compliance realtime garanderen – op elk device en met de meeste keus aan implementatiemogelijkheden in de markt, aldus Meelhuysen.

Netskope werd opgericht in 2012 in Californië door ceo Sanjay Beri (foto) en heeft vestigingen in Silicon Valley, Toronto (Canada) en Bangalore (India). Met 55 miljoen dollar aan kapitaal van Accel Partners, Lightspeed Venture Partners en The Social+Capital Partnership bedient Netskope klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder consumer goods, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, hightech, hospitality en retail. 

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!