Witold Kepinski - 21 september 2014

HP Application Defender biedt cloud-managed self-protection service

HP introduceert HP Application Defender, een cloud-managed self-protection service die directe zichtbaarheid van aanvallen biedt en actief aanvallen op productieapplicaties verdedigt.

Om aanvallen binnen applicaties te voorkomen analyseert HP Application Defender de technology run-time om te monitoren wat er in de run-time omgeving gebeurt en die real-time aanvallen opspoort en voorkomt. Met de introductie van de HP Application Defender als een Software-as-a-Service platform, is voor ieder bedrijf, hoe groot of hoe klein ook, de bescherming tegen geavanceerde aanvallen. Zonder dat er grote aanspraak op het veiligheidsbudget moet worden gedaan.

HP Application Defender geeft vanuit de applicatie run-time informatie die ontwikkelaars in staat stelt om het probleem blijvend in de source code te herstellen, terwijl het virtueel wordt gepatched in de productie omgeving.

Prijs en beschikbaarheid 

HP Application Defender is per direct wereldwijd beschikbaar en kost 79 dollar per maand per applicatie exemplaar. Verdere informatie over HP Applicaion Defender van HP Fority is beschikbaar op www.hp-application-defender.com.

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!