Xerox lanceert de Xerox C60/C70 kleurenprinter
23-09-2014 | door: Witold Kepinski

Xerox lanceert de Xerox C60/C70 kleurenprinter

Xerox lanceert de Xerox C60/C70 kleurenprinter waarmee bedrijven in staat zijn te profiteren van veelzijdige toepassingsmogelijkheden en professionele printkwaliteit, aldus Xerox Nederland.

De printer beschikt over een hoge afdrukkwaliteit, brede ondersteuning van verschillende media, flexibele afwerkmogelijkheden, een modulair ontwerp en serveropties. Deze functionaliteiten maken de lichte productieprinter geschikt om nieuwe activiteiten te ontplooien. Of het nu gaat om het printen van magneetstickers voor een winkelier of gepersonaliseerde brochures voor een organisatie.

De Xerox C60/C70 kleurenprinter biedt scherpe, consistente en accurate afdrukkwaliteit met een resolutie van 2400 x 2400 dpi. Inline afwerkopties, zoals meervoudig nieten, perforeren, vouwen, katernen maken, afwerken met een rechte rugbinding (square folding) en schoonsnijden aan voorzijde voor productie van brochures, rapporten en nieuwsbrieven, zorgen voor een professioneel uiterlijk, aldus Xerox Nederland.

De Xerox Emulsion Aggregation (EA) toner heeft een laag smeltpunt. Daardoor is het mogelijk om op oneffen materialen zoals linnen af te drukken. Ook hecht de EA-toner zich aan synthetische materialen zoals polyester, waardoor er bijvoorbeeld op raamstickers en etiketten geprint kan worden.

WK

Terug naar nieuws overzicht