HostingCon en ResellerClub organiseren Europees hostingevenement
23-09-2014 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

HostingCon en ResellerClub organiseren Europees hostingevenement
(14-10-2014)

De industrie conferentie en trade show voor hosting en cloud providers HostingCon organiseert samen met partner ResellerClub zijn eerste Europese evenement. Het event ResellerClub Presents HostingCon Europe vindt op 14 en 15 oktober plaats in de Passenger Terminal Amsterdam. ResellerClub is de grootste domain name registrar in Azië.

"We verheugen ons zeer op ons eerste Europese evenement", zegt Kevin Gold, bestuursvoorzitter van HostingCon Conference en vice president marketing van iNET Interactive. "Samen met partner ResellerClub stelt HostingCon zijn 'Netwerk, Leer en Groei'-aanbod beschikbaar aan de Europese hosting- en cloudcommunity."

400 bezoekers en exposanten
Naar verwachting trekt het hostingevent ResellerClub Presents HostingCon Europe ruim 400 bezoekers en exposanten uit Europa, Noord-Amerika en Azië. De conferentie wordt gesponsord door bedrijven zoals Softlayer, Resello, Leaseweb, R1Soft, cPanel, goMobi, Cloud Linux en GoMobi.

Het programma van het evenement bevat allerlei sprekers, waaronder Ben Hammersley, internetschrijver en host van de binnenkort gelanceerde BBC show 'CyberCrime'. Ook Robert Hoffman, CEO van 1&1 Hosting en panellid van onder andere EuroISPA, Flexiant en PayU, komt op het event aan het woord. Het volledige programma van ResellerClub Presents HostingCon Europe is hier te vinden.

Aanmelden met korting
Wilt u kennis maken met de slimste koppen uit de Europese hosting- en cloudsector? Kom dan naar ResellerClub presents HostingCon Europe. Maak gebruik van deze link om €40 korting te krijgen op uw toegangskaarten.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hosting, Cloud
Cloud