Wouter Hoeffnagel - 23 september 2014

Complete User Protection-oplossingen van Trend Micro positief beoordeeld door drie partijen

De Complete User Protection-oplossingen van Trend Micro zijn door drie onafhankelijke partijen positief beoordeeld. Het gaat om testen van AV-TEST, Info-Tech Research Group en SC Magazine.

Trend Micro Smart Protection Complete Suite ontving vijf sterren na een review door SC Magazine. In alle categorieën van de test waaronder gebruikersgemak, prestaties en waar voor je geld, ontving Trend Micro Smart Protection Complete Suite de hoogste beoordeling.

AV-TEST
AV-TEST beoordeelde de prestaties en het gebruikersgemak van Trend Micro OfficeScan als beste op het gebied van bescherming tegen zero-day malware en breed verspreide malware. OfficeScan werd recent al een half jaar lang getest door AV-TEST op het gebied van bescherming van Windows XP, 7 en 8. De oplossing werd uitgeroepen tot beste uit de test op het gebied van bescherming, prestaties en gebruikersgemak.

Info-Tech Research Group plaatste Trend Micro als ‘Champion’ in hun kwadrant van het Endpoint Protection Vendor-landschap. In de evaluatie werden negen concurrerende oplossingen meegenomen. Het rapport stelt: “Organisaties die zoeken naar een begrijpelijke en betaalbare oplossing, zullen al hun eisen terugzien in Trend Micro’s Smart Protection for Endpoint. Het heeft niet alleen alle benodigde features, maar ook een interactieve interface. Daarmee is het een ideale optie voor veel organisaties.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!